n

n

22 septembrie 2011

O zi din viata mea - trei

Are un nume, este un om influent prin relatiile si bogatia pe care o are si am fost colegi de clasa timp de opt ani intr-un sistem comunist in care toti eram egali. Acum el se afla undeva sus iar eu in alta parte si cred ca acest sistem de civilizatie este unul mai bun decat cel trecut.

Ne-am intalnit privirile in timp ce eu sapam iar el conducea o superba masina- mi-am acoperit fata cu o mana in clipa in care l-am recunoscut cu un gest premedidat si cu o invaluire de simturi pornite o data cu clipa in care am simtit coada de lopata in mainile mele.
Si am stiut dinainte si mai apoi ca nu voi avea si ca nu am dreptul de a ma rusina de ceea ce fac. Si totusi am facut gestul. De ce?

Nu pot sa scriu cuvinte care nu se pot scrie fiindca anumite simturi nu au litere.

4 comentarii:

  1. ai dreptate , nu ai dreptul de a te rusina de ceea ce faci..pentru ca faci!!!...rusinea ar trebui sa fie a societatii in care traim , a celor care ne conduc...a pupezie care ne arata cum ... e bine si sanatos.. sa mergem cu bicicleta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Oama politica ne prosteste in fata- isi lasa acasa gramada de bijuterii, haine si posete de firma, se scoboara dintr-o hardughie de casa si o ia incetisor pe bicicleta iar noi ar trebui sa o simpatizam si sa o admiram.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-ti acoperi ochii atunci cand esti curat, nu te cocosa atunci cand nu ai de aratat decat lucrurile pe care le-ai facut cu mainile tale( si nu cu ale altora ;) )

    RăspundețiȘtergere