n

n

10 octombrie 2011

Inceput de sfarsit de gradina si sfarsit de inceput de...

Incet si totusi parca prea repede, gradina moare- ziua e cucerita de noapte si televizorul incepe sa-mi ocupe din ce in ce mai mult timpul. Si nu este bine.
Vad si aud stiri despre un sportiv american ce a murit in tara noastra, despre un cretin de politician care da vina pe mersul rau al acestei tari, pe prea multele persoane cu handicap fals, ce se afla printre noi, despre vedete de doi lei ce se afiseaza pe sticla pentru simplul motiv ca astfel cred televiziunile ca ne uitam la ele( si rau imi pare fiindca cred ca toate aceste prostii de vedete apar in urma unui sondaj ce se face in interiorul fiecarei televiziuni)----eu nu beau cafea, nu stiu sa fac cafea,o fac asa cum stiu eu!- vorbe de vedeta de doi lei si cinspe bani...cam multi bani,
...si timpul pana la inceput de pus seminte in pamant incepe sa devina lung si nu stiu cum voi avea puterea de a trece peste el.
Poate cu un pic de ajutor.
Ajutor!

3 comentarii:

  1. fa planuri, calcule, schite pentru viitoarea gradina de legume, pentru spatiul ca va sa fie cu flori. bricoleaza din resturile pe care le ai ba un suport de ghivece, ba o jardiniera pe care s-o plachezi cu resturi de faianta.
    vezi filme online, seriale. fa ce-ti place in timpul ce acum uneori iti prisoseste si care la primavara iti va lipsi.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am pus 20 de trandafiri :) sper sa mi se prinda toti !

    RăspundețiȘtergere
  3. simf- bune sfaturi, multumiri!-si poate ca in iarna vor fi momente in care acest comentariu ma va ajuta
    coco- prindere frumoasa- trandafiri am pus si noi... speram la fel.

    RăspundețiȘtergere