n

n

14 mai 2013

Frumoasa planta

am trecut cu....coasa prin cele cateva plante, banuind ca ele isi continua inaltarea prin cioturile ramase......,una am lasat totusi sa fie si acum parca-i mai frumoasa, ca niciodata in anul trecut, nu a avut seminte acum cred ca si le face ciudata...si frumoasa planta....

3 comentarii:

  1. Aceasta planta, careia i se spune"antisobol", adica impotriva cartitei, este bienala. In primul an creste ca un bradut si in an ul al doilea infloreste, face seminte si se inmulteste singura. Eu n u mai scap de ea si totusi cartita habar nu are, face ravagii, asa ca eu o smulg in primul an, adica acum, cand rasare si daca scapa vre-un fir ma aleg la anul cu ea gata de inmultire, de aia nu mai scap de ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...e bine de stiut -...,eu nu am cartite in gradina si nu cred ca aceasta planta ar fi minune dar totusi o am fiindca in iarna cand totul este cenusiu, ea este singurul verde din gradina si parca ma razbuna. O zi buna, doamna Elisa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Planta are cu adevarat proprietatea de a tine la distanta cartitele, in gradina mea e verificat acest aspect. De obicei, cartita alearga dupa coropisnite, asa ca distractia e ca in Tom si Jerry.

    RăspundețiȘtergere