n

n

19 iunie 2014

Gradina de legume si urmatoarele straturi.

Pe televizor, stiri despre prea multe ploi si despre efectul lor asupra legumelor din solarii- pareri de rau pentru acei oameni si raspunsul muncii lor.
Aici, in gradina noastra dintre dealuri, nu sa scurs asa multa apa si intrebarile sunt altele- in aceasta saptamana este timpul culegerii de mazare- spanacul s-a dus de putine zile si acum a venit vremea sa ma intreb ce mai pot sa pun in straturile ramase libere. Trebuie sa mai trec prin piata si sa vad ce pareri au gradinaresele acestor locuri- in mod sigur, ma vor molipsii cu feluritele lor rasaduri.
 Astept, probabil, gulii, varza, ardei de toate neamurile, inca rosii si ....mai ce o venii. si o sa mai gandesc ce se poate si este bun in gradina.  Seara buna.

2 comentarii:

  1. Dacă permiți sugestii: ridichi de lună, mangold, dovlecei. Sunt calendare de grădinărit pe net, e simplu să vezi cese mai pretează a fi sădit în iunie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumiri de sugestii..., voi incerca....cat despre calendar, il voi cauta si pe acesta- sper doar sa se potriveasca cu locatia gradinii noastre. Seara buna.

    RăspundețiȘtergere