n

n

17 noiembrie 2014

Putin din noiembrie prin gradina

prin stratul de ceapa a venit iarna
sau e doar praf de lemn
de fapt, este plictiseala mare prin gradina- aici, in vana s-a imbaiat pentru o zi, o floare. Am asezat-o  a doua zi, in gradina.
Zilele acestea astept sa se duca frunzele de iasomie- vreau sa mut iasomia si sa-i fac o pergola. Asta-i singurul  plan prin urmatoarea luna.

avem presedinte. Ura!

2 comentarii:

  1. E putina zapada acolo la tine? Ceapa pare a se simti bine, si la cum arata acum veti avea de Paste ceapa din productie proprie. Eu am ceapa mare acum, semanata in septembrie, ne grabim sa o consumam inainte sa vina zapada. Cea pusa pentru primavara, doar vreo doua randuri, nu a rasarit inca. M-as bucura ca drobul de Paste sa il facem cu ceapa noastra. Scriind acum mi-am dat seama ca noi, astia de gradinarim, percepem altfel trecerea anului - in recolte. Sau cel putin eu. O noua saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat- in an, luna ianuarie este o cautare prin internet despre gradinile lumii asteia---februarie este un sfarsit de luna in care abia astept sa pun mazarea ...pe care nu reusesc decat prin inceput de martie....iar de 1 aprilie, mint cel mai bun pamant cu primele seminte de rosii......asa ca ma mai zic odata- drept este ce spui- noi, gradinarii, ne trecem altfel timpul.......Decembrie frumos!

    RăspundețiȘtergere