n

n

2 mai 2011

Scrisoare

Ani,
Iti scriu aceste randuri avand credinta ca ai ajuns cu bine la capatul lungului drum si cu speranta ca acum esti bine, inconjurata de prieteni, linistita si in acelasi timp bucuroasa.
Stiu ca acum esti obosita si ca ai vrea odihna dar eu si copilul nostru nu avem liniste, vesti am vrea sa aflam de la tine asa ca te rugam sa ne scrii cat poti tu de curand.
Si vreau sa-ti mai spun ca-mi pare rau ca nu am putut sta cu tine mai mult timp atunci cand ai pornit la drum, sti bine ca nu imi plac despartirile, au ceva nelalocul lor in ele- o simpla intrebare- de ce exista? -cred ca nu au dreptul.
Despre noi ce sa-ti spun?- astazi am cumparat leacuri pentru copilul nostru, il doare gatul si mi-a cerut sa-i cumpar ceva, sa-l ajute sa treaca peste durere. I-am cumparat si un ceai, acum si-l face dar am o parere de rau ca nu am cumparat si o lamaie, greseala mea.
Iti mai spun ca ne simtim nelalocul nostru fara tine, nu stim ce si cum sa facem sa fim, lumea noastra este intoarsa pe dos si abia asteptam vesti si sfaturi de la tine.
Inchei mica mea scrisoare cu credinta ca Dumnezeu ne va ajuta sa trecem cu bine peste aceasta despartire temporara si ca zilele ce vor urma vor fi bucurie pentru toti.
De la Dani si Alex, cu dragoste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu