n

n

25 iulie 2013

Viata- 24 de ore

exista o limita sau o liniste in toate iar eu am dat peste ea in aceasta saptamana de schimb doi, intr-o zi in care, transpiratia pistoletului de sudura ma coplesit, in care bluza de salopeta sa suparat si sa ars prin stropii otelului topit ,in care seful meu s-a rastit a nestiinta catre mine, doar din obisnuinta zilelor lui de capcaun si drept suparare, mi-am luat 24 de ore, spre libertate si la drum am pornit alaturi de ai mei catre mal de Mures, in frumusete .... ....si Bine a mai fost fiindca acolo...,pe mal de apa nu mai ajungeau..... caldurile,radiatiile si iradiatile sudurilor trecute, arsurile si trecerea lor peste si tot ceea ce insemna ....restul... bun de trait ... ...bun, bun de trait...

2 comentarii:

  1. Daniel, imi place mult blogul tau, pt. ca-mi place cum vezi tu lumea.... Te-am adaugat in blogul meu (dar nu pt. ca vreau sa faci si tu la fel, e doar placerea mea, sa am blogul tau la indemana, sa mai citesc ce spui).
    Ce-ai zice sa ma lasi sa-ti aranjez poza de inceput...? E aiurea cand dau mereu e ea, asa rasturnata.
    Cami

    RăspundețiȘtergere
  2. Intoarcerea Acasa......,imi aduce in gand-Iarba verde de acasa - atat de draga persoajului interpretat de Maestru Zamfirescu. Placere sa gasesti in ceea ce scrii si o zi buna sa ai.

    RăspundețiȘtergere