n

n

23 ianuarie 2014

Blog de timp

nu este timp pentru toate aceste scrisuri,de multe ori nu exista calculator( la noi se imparte la trei), nu exista adresa de email( a fost candva si acum cand ajung cu greu pe internet, parca nici nevoie nu am) si scriu, spun comentarii, citesc, toate parca, in fuga pamantului de sub un cer ce s-ar trebuii sa fie incarcat de timp. De aceea, totusi, scriu, scrieti, pozati. Timp voi gasii sa fiu acolo. Gradini frumoase in viata voastra!

3 comentarii:

 1. Daniel, cu cat faci lucrurile fara graba cu ata vei vedea ca reusesti sa le faci mai repede - paradoxal nu.
  Planifica-ti ziua seara sau dimineata si incepe cu sarcinile sau obiectivele cele mai dificile, in sesiuni de lucru de cate o ora cu pauze de 5-10 min pentru relaxare.
  Totul va fi mai organizat si va curge mai usor.
  Niciodata nu vei reusi sa-ti atingi toate obiectivele pe care ti le propui intr-o zi, ceea ce nu-i tocmai un lucru rau.
  O zi buna cu liniste si planificare judicioasa.

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html

  RăspundețiȘtergere