n

n

12 octombrie 2011

Ion Diaconescu

A murit Ion Diaconescu. Pentru multi este doar o stire despre un om ce a murit, la fel imi pare si mie dar daca incep a gandii un pic mai mult, parca e mai altfel, parca totul incepe sa aiba o cu totul alta culoare.
Culoare!- ce cuvant fara de de rost in ceea ce inseamna Ion Diaconescu- 17 ani de puscarie, o credinta nemasurata pentru binele oamenilor din aceasta tara si o aruncare de bolovani in el................... fiindca astfel sa intamplat cand dupa revolutie s-a dus in satul lui pentru a lamurii oamenii despre ce si cum cu democratia. A spus ca i-a iertat, nici nu avea cum altfel- chinurile prin care a trecut prin puscarie aveau o parte de durere adusa din viitor.



Acum cred ca este momentul sa spun si iertarea mea, cred ca o au si altii de spus, eu unul mi-o asum si o spun acum --anii de comunism si firea acestui popor ne-a facut sa injuram trecutul, sa nu credem in ceea ce fost inainte, in fostele partide, in fosta regalitate, si trebuie sa recunosc ca acei ani si-au facut treaba bine- de 20 de ani se afla la putere, se schimba intre ei, raman aceeasi de fapt si se imbogatesc in bani si vile fara nici un drept, fara nici un gand la binele tarii, iar noi!?
Iertare domnule Diaconescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu