n

n

16 decembrie 2011

Amintiri din revolutie-1989

Revolutia mi-a surprins viata in armata- eram un mandru soldat al unei armate , cu indatoririle si drepturile ce mi se cuveneau si deasupra tuturora cu un juramant pe care l-am grait in apararea acestei tari si a sistemului de atunci.

Am cautat prin prostia asta de internet acel juramant si nu l-am gasit si parca o amintire as vrea sa am despre acel juramant si nu o am...dar nu am incotro, trec mai departe si-l caut pe urmatorul...
...nu l-am gasit nici pe acesta..., ori sunt eu varza in cautari, ori nimeni din tara asta nu da doi bani pe juramintele soldatilor acelor vremuri.

Mai incerc o data- juramintele soldatilor din ziua de azi...
...nimic...,poate ca juramantul este secret sau poate..., altceva

In urma cu ani a inceput o revolutie, eram si eu acolo, eram un simplu soldat care alaturi de alti soldati sau supus ordinelor si au mers mai departe.

-Armata e cu noi!...
se striga pe strazi...
...unde eram eu?---e o alta poveste...

...important este ca nu trebuie sa uit si ca din pacate odata cu trecerea anilor, uitarea se asterne peste trecut si nu mi se pare corect

2 comentarii:

  1. STAI LINISTIT SOLDAT NOI NU AM UITAT,CEI DIN TIMISOARA

    RăspundețiȘtergere
  2. Timisoara a fost primul oras si nici nu avea cum sa fie altfel fiindca vantul libertatii batea peste acel oras de mai mult timp.
    Il simteam de fiecare data cand mergeam in el, pentru a cumpara blugi, vegeta si ciorapi inchisi la culoare...., pentru o verisoara de-a mea ce traia in Alexandria..., sau poate in toata tara!

    RăspundețiȘtergere