n

n

8 aprilie 2013

Gradini de fluturi

astazi pe televizor am vazut un reportaj despre gradinile de fluturi si trebuie sa recunosc ca mi-a placut ideea- magazine specializate in vanzarea de seminte, rasaduri, sfaturi si inca altele- totul in ideea de a atrage in gradina cat mai multi fluturi, in frumusete si timp cat mai indelungat. Trebuie sa fie si asta o stiinta si o placere- interesant! In a mea, vin carabusii de mai si atunci toate pisicile din sat se aduna la ospat....si mai vine radasca, vreo doua saptamani pe an sa isi intalneasca perechea...si atunci ne bucuram.... In rest, ca de obicei....

4 comentarii:

  1. Frumos concept, dar cam prea... strict estetic. Nouă ne mai trebuie și un aliment bio, o găinuță, o rățușcă, un pom fructifer, o apă din al treilea strat freatic, așa, ca o palmă trasă cu obuzul peste obrazul gros cât un perete de cazemată al establishmentului... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, un gen de romgleză (amestec de română cu engleză) sau mai bine zis un cuvânt englez românizat. Establishment = sistem, orânduire, guvernare, status quo social-politic-economic etc.

    RăspundețiȘtergere