n

n

12 martie 2015

Despre gradini, despre paznici, despre locul meu de munca.

Despre gradini- am intalnit in fata blocului un vecin, impatimit -si din toata vorbaria noastra am retinut  ca -cine are gradina incarcata de furnici, a-r trebuii sa puna acum in pamant, semintele de morcovi si patrunjel. Si poate ca are dreptate- eu mi-am lasat furnicile in pace si in trecutul an, au stapanit mare  din inceputul gradinei, lasandu-ma  din  doua randuri de seminte de patrunjel, la doar jumatate de raspuns,

Acum, in aceste zile, televiziunile anunta ploi, - eu am doua straturi goale in gradina si-n gand am sa urmez parerea vecinului si sa pun in ele seminte de patrunjel si morcovi---sper doar sa nu cada apa  peste mine atunci cand va fi..
Despre munca- in urma cu ceva nopti, un  paznic a trecut la fapte-  ..de unde sa stie el ca ,,,,camerele video aveau putere si in intuneric...si astfel a dus cu el si concedierea lui, ..dupa  cateva zeci de kilograme de fier. Astazi, ca un fel de aplecare, de rusine, de ....mai lasa-ne in continuare , firma de paza,...paznicii  sau adunat gramada la iesire ...si-au descoperit umbland prin plasele oamenilor---doua kile de vopsea albastra---juma de litru de dezinfectant  pentru toaleta,---trei platbenzi,---patru duze uzate de cupru,-- si-n urmatoarele
 zile, dupa cum am auzit, cei prinsi, vor fi dati afara........
Viata de constructii metalice...,pe care, apropo, le-am gasit si pe internet- au venit blogarii din oras, au vorbit cu ,,,,conducerea, au facut poze, scris pareri si cam asta e . A!...,si am zambit.

3 comentarii:

  1. 1. Măi, „tanti Carmen”, du-te învârtindu-te cu spamul tău cu tot. Știu că vorbesc cu un bot, dar mai lăsați-ne, dracului, în pace, că nu punem botul la reclamele voastre.

    2. Punctul unul l-am adresat direct așa, pentru că a apărut spamul cât mă chinuiam eu să mă loghez. Comentariu pe bune (al meu): măsură justă, Daniel. Plus sesizare la Poliție, Parchet și alte cele ar trebui, să intre și sistemul românesc de justiție pe fir, așa de rahat cum e el (o să scriu și despre asta, curând, la mine). De aici trebuie să înceapă totul, de la cinste. Ori e laie, ori bălaie, să știm o treabă. Avem nevoie și de lucrători cinstiți, nu numai de salarii decente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi aduci aminte de patania cu stalpii furati si adusi inapoi...,aveti si voi parte de aventuri nedorite.....
    Cat despre tanti Carmen....o prostie, un nimic, un ceva ce nu e

    RăspundețiȘtergere
  3. un site foarte bun pentru gradinarit http://www.gradinabakker.ro/

    RăspundețiȘtergere