n

n

8 mai 2014

Stres de munca

Stres de munca- ia luat damblaua pe toti si brusc, timpul li sa scurtat si drept urmare toti sefii posibili sunt pe capul noastru- ceilelti ne urmaresc pe camere-----de treaba ne intalnim in mod firesc, problema apare atunci, ca acum, cand se cere ce nu se poate da-- sa se ramana in ore suplimentare....cand picioarele nu mai pot....sa se munceasca in schimb de noapte- atunci cand se castiga cate 900 de lei pe aceasta luna, nu pe alta--si sa se trebuiasca treaba in orisice fel de conditii de sanatate...prin care toate gazele astei lumi, pornite de la milioanele de aparete de sudura, de la vopsitori si diluatul lor, de la cei ce dau cu flexul peste o tabla incarcata de uitare si rugina-----------------dupa cum ziceam- problema apare atunci cand,....adica, acum

2 comentarii:

  1. Oribil. Daniel, fă-ți afacerea ta, deschide un atelier, ceva, fă grădinărit extensiv, eventual apicultură. Încearcă să scapi de statutul de sclav al unor nemernici care știu numai să ceară, fără să ofere măcar condiții de muncă decente, dacă nu o salarizare pe măsura eforturilor. Sclav sunt și eu, la stat, nu-i vorbă, dar parcă-i un pic altfel și oricum deja iau măsuri să-mi pot vedea de ale mele și să și trăiesc din asta.
    Mă gândesc că, în cazul tău, poate ar trebui sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, cine știe...

    RăspundețiȘtergere
  2. inainte de a venii la aceasta firma, am muncit 22 de ani in combinat- acolo aveam grupa 1 si acum ma ajuta gandul ca nu mai este multa vreme pana cand voi scapa de ei, O zi buna.

    RăspundețiȘtergere