n

n

10 iunie 2012

Gradina cu de toate si cu primele boabe de mazare

cand aparatul se porneste din greseala inainte de a ajunge in gradina, ma minunez de batranul mar- e incarcat si parca uneori vad mai multe mere decat frunze sau pornit castravetii- datorita locatiei mai rece in temperatura, gradina mea pierde tot timpul trenul fasolea- am sapat pe langa ea si e bine rosia-cam neclare imaginile--rosia, am legat-o de arac, i-am rupt copili si frunzele din partea de jos si-n mod normal ar fi trebuit sa adun pamant in jurul ei. Nu am facut-o fiindca trebuie sa-i las timp sa se cicatrizeze locurile de unde am rupt frunzele mazarea- anul asta i-a mers asa de bine incat nici cele patru randuri de sfoara nu mai pot sa o sustina da...da...da! si in inceput de noapte, am adunat si primele boabe de mazare radasca- plina e gradina de ele- nu stiu si nu inteleg de ce. In rest- de bine...

6 comentarii:

  1. Eu de ce n-am avut parte de mazare anul asta?..... Ma uit la pozele tale si plang...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu ce sa zic...,pentru zambet sunt puse pozele- spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa mazarea,gradina,mai ales ca vad ca sunteti intr-o zona de munte unde caldura ajunge la voi mai tarziu.
    Eu nu am mai vazut asa ganganii pana acum,initial am crezut ca sunt de ornament,apoi am vazut ca de fapt sunt chiar reale.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca aveti stejari si peri pe langa dumneavoastra,asta atrage radasca, acum e sezonul de imperechere, o sa scapati de ele incurand!

    RăspundețiȘtergere
  5. Au venit parca de nicaieri, au tabarat peste gradina timp de o saptamana si apoi au disparut. Oricum au fost binevenite ca si culoare...

    Anonim- am mai invatat ceva , DA...

    RăspundețiȘtergere