n

n

26 august 2012

M-am lasat de fumat

astazi se fac 10 zile de cand am fumat ultima tigare si curaj am abia acum de a-mi spune ca ...acum...nu mai fumez....
27 de ani de fumat, de trait alaturi de un foc si o tigare---amintiri, gesturi... De ce si cum?--fiindca trebuie sa recunosc, pachetul a ajuns a fi prea scump pentru gradina mea ce in aceste zile are nevoie de apa si nu de foc...

7 comentarii:

  1. Succes!
    Eu am trecut de 11 ani si cred ca stiu secretul: important e sa nu o aprinzi pe prima...urmatoarele nu mai conteaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari!!!Eu am 6 ani!!Si inca traiesc si am atata timp...timpul ala pe care-l pierdeam asteptand sa se arda tigarea.Si sotul meu,pe 1 septembrie face 8 luni.Si inca traieste,chiar multumitor!!tinand cont ca lucreaza inconjurat de fumatori...Si financiar...se cunoaste.Dar precum zice d-l Nelu Craciun:niciodata sa n-o mai aprinzi pe prima...
    BAFTA!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dreptate aveti- si imi este bine, si bine va doresc!

    11 zile...

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna recolta, cu toata seceta care a fost...
    Felicitari pt pasul facut. Mai e pana sa scapi de dependenta...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma tot intreb, de ce rosiile au rezistat cel mai bine secetei?

    Cat despre dependenta- sincer, a-s fuma dar nu imi ajung banii asa ca nu sunt cine stie ce neam de om hotarat si plin de stapanire- -pur si simplu---atata e...!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari! Nu pentru ca te-ai lasat, ci pentru motivul pentru care ai facut-o. Si pentru ca recunosti asta deschis. Te admir o data in plus pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. exista o carte a lui Allen Carr - in sfarsit nefumator. Chiar daca te-ai lasat din motive de bani, daca citesti cartea asta o sa intelegi de ce e bine ca nu mai fumezi si, in mod cert, o sa te ajute sa nu te mai apuci. Ca daca e doar de bani... cu dai de ei te apuci din nou. Vorbesc din experienta.

    RăspundețiȘtergere