n

n

3 februarie 2014

Fericire

Buna ziua.Zilele trecute, o durere mica si de neinteles, m-a oprit in piept. Astazi, de dimineata, am fost la doctor si nu la orice doctor, ci la unul ce se ocupa de inimi- asa ca astazi sa ocupat de a mea. M-a tot intrebat, m-a trecut prin prin tot felul de aparate, m-a lasat balta la un moment dat si a plecat la o tigare. A revenit si m-a luat iarasi la teste ....si toate acestea sau terminat in cele din urma.- Dumneavoastra, domnule...., aveti o problema......eu...., va dau un tratament...., Dar....,este nevoie si de ajutorul dumneavoastra. Cum sa va spun...,dumneavoastra aveti ceea ce se numeste prin popor, inima rea...,va suparati prea usor, organismul simte si-n cele din urma va este rau si nu este bine asa ca va dau un sfat- alungati stresul. Acum sunt acasa, stau si ma gandesc la vorbele doctorului si incerc sa vad....si ma vad- cu timpul trait altfel decat in fata unui televizor ce baraie mereu, aceleasi fapte- cu zambet la locul de munca, cu zambet fata de cei ce dau in stanga si-n dreapta si-n mine fiindca tot sunt in drum- cu intelegere pentru ai mei fiinca de rabdare au nevoie cu mine- de privit, fiindca e fireasca aceasta iarna si doar un strop mai este pana cand voi intra in gradina si-n primul rand, in primul rand, sa-mi fie de bine fiindca inca nu am ajuns la un doctor de inimi care sa-mi spuna- Ba fraiere, fi fericit!

4 comentarii:

  1. Nu-i bine Dane, nu-i bine. Vezi ce si cum faci ca nu-i de joaca cu motorasul, daca la altele mai carpesti, mai slabesti, mai iei un hap, cu motorasul e mai complicat. Vezi care-s problemele si rezolva-le cat mai repede.Aici nu-i de lasat ca vine primavara ca-mi trece strsu cand intru in gradina, cao fi si-o pati, aici treaba-i simpla dac-o iei din timp.O seara linistita in armonie si bucurii sa ai inimosule.

    RăspundețiȘtergere
  2. dimineata am scris si-n seara ma suna sotia sa ma intrebe cand am fost la doctor . Un timp mi-a trebuit pana sa ma desmeticesc si i-am explicat ca nu am fost, ca ceea ce am scris este o fabulatie, o imagine adusa dintr-un viitor mai mult sau mai putin probabil si ca toate cuvintele sunt un raspuns, o preventie, o alungare de stres si o aducere de bine, si de zambet. Deci,iertare pentru incurcatura, multumiri de urare si viata buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti spun Petrica( din fabula Petrica si lupul) Mai stiga tu mult, lupu, lupu ca s-ar putea sa vina lupu (ai grija ce-ti doresti ... ca s-ar putea sa se implineasca).

      Ștergere
  3. Dreptate ai, sa fim sanatosi cu totii. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere