n

n

26 ianuarie 2012

Iarna vrajbei noastre

A venit iarna peste tara si am vazut ajutorul autoritatilor printr-un boc mic si prost ce dadea cu o lopata simbolica, zapada asternuta peste un drum.
In vara,lovea cu coasa iarba patriei, acum se lupta cu zapada si de fapt nu este treaba lui puterea coasei si a lopetii- treaba lui in aceasta tara este EFICIENTA coasei si a lopetii fiindca degeaba da cu coasa trei minute in timp ce pasunile tarii sunt pline de balarii si scaieti si degeaba mangaie zapada cu o lopata in timp ce oameni mor pe drumuri inzapezite fiindca cei ce ne conduc in frunte cu el si mai ales cu seful lui, nu sunt in stare de mai mult- locul lui de prim ministru este intr-un birou cu aer conditionat, vara si cu multa caldura iarna, cu toata gramada de conditii ce poate sa-i faca unui om viata linistita fiindca de liniste si de conditii bune de trai are nevoie un prim ministru pentru a fi eficient in ceea ce inseamna conducerea unei tari.
Din pacate pentru noi, el refuza biroul caldut si nu fiindca i-ar fi prea cald ci fiindca nu este in stare sa gandeasca ceva bun pentru Romania- coruptia, imbarligatura banilor si a puterii, a politismului plin de interese financiare, i-au intunecat mintea- traieste si el la fel ca si presedintele, o alta lume - rostul unui prim ministru este de a fi deasupra tuturor intereselor si de a fi eficient pentru tara--rostul unui presedinte este de a fi impartial si de a fi al nostru- din pacate un prim ministru da la lopata fiidca probabil un presedinte i-a spus ca da bine la popor si acest fapt minor este de ajuns pentru a sti de ce traim o saracie si o neputinta intr-o tara bogata.

Maine,"primul", este invitatul meu, am nevoie de un exemplu in sudura si-n timpul exemplului lui ma gandesc ca,,,, cumnata mea ce a terminat o anume facultate, ar fi bine sa ne dirijeze tara, si poate ca ar fi mai bine pentru noi fiindca s-a nascut in 1989

5 comentarii:

 1. Oamenii mor pe drumuri înzăpezite fiindcă au senzația că avertizările de cod galben sau portocaliu sunt farsele lui buzdugan.

  RăspundețiȘtergere
 2. Oamenii mor pe drumuri inzapezite fiindca sunt oameni ai acestei tari in care guvernul si toata slehata de politicieni romani, ar trebuii sa aiba grija de
  -pensionari
  -cei saraci si fara ajutor
  -persoanele cu dizabilitati
  -cei nou nascuti si cei prea batrani
  -si ar mai fi
  -si-n aceste zile, in mod sigur de cei ce mor in masinile lor
  -fiindca toti acesti oameni suntem noi

  RăspundețiȘtergere
 3. Thank you for the information, the article is very well-written.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere