n

n

10 ianuarie 2012

Raed Arafat

Noi suntem romani si astfel ramanem chiar daca aceasta numire poate sa insemne o moarte de Miorita sau o zidire de Ana, si ce se poate spune despre un om ce implineste ceva bun?- ca nu este roman prin nastere, ca nu are simtul Mioritei si pe cel al Anei?, si ca astfel nu este al nostru si ca in cele din urma nu are ce cauta printre noi!?
Nu stiu daca viitorul sistem sanitar de urgenta va fi mai bun decat Smurdul, nu stiu ce ar fi fost daca acest om cu nume arab nu ar fi trait printre noi- stiu in schimb o certitudine- ca tot ceea ce a facut, a facut bine si ca nu are nici o urma de mioara si de zidire in gandirea si-n faptele lui si ca probabil acesta a fost nesimtul care a dus la nasterea Smurdului nostru.
In aceste zile, din pacate sa trezit Manole printr-o voce de presedinte ce se trateaza de boala in Austria si odata cu el sau trezit la viata si ciobanii Mioritei si impreuna sau pornit pe un drum tipic romanesc ce lasa in urma lui praf si neintelegere.
Pacat!

Da...,parere de rau...

...Doamne!...asa imi vine uneori sa omor Miorita
si sa o pun pe protap
si sa-l invit pe Manole la masa aici,
nu in Austria,
si sa-l intreb...

3 comentarii:

  1. o sa -si bage piciorul Arafat si-o sa ne lase in prostia noastra...curand !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca te bagi in troaca, te mananca porcii... Arafat nu tebuia sa faca pactul cu diavolul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au iesit oameni in strada astazi, vor sa apere smurdul si toata iesirea lor nu are nici o legatura cu ceea ce intampla de fapt- dincolo de manipulare, un simt de bine am fiindca mai sunt oameni in tara asta care vor si cer,
    si stiu.

    RăspundețiȘtergere