n
1 iulie 2013
Corcodus- reteta
juniorul mi-a aratat -on-screen keyboard- o tastatura pe ecran
in trecutii ani,corcodusele se imbolnaveau inainte de roseata deplina-apoi cadeau degeaba iar eu nu intelegeam nimic
in ast an, le-am gasit incarcate de placere si drept urmare, internetul l-am strabatut
si am gasit-ciorbe acrite cu corcoduse---si precum ca imi plac ciorbele, peste care pun bors sau otet--am ales sa incerc..
le-am strans in gramada, mai coapte, mai ne- vreo doua kile si ceva..si am inceput
sa fierb la ele-precum scria pe internet
raspunsul l-am strecurat printr-o sita prin care am tot molfait o paleta de lemn pana cand sa divortat samburii si pielita de pulpa fructului
apoi am trecut in congelator..........,p.s...-am uitat de proba- a mea nevasta a fost probatoarea- raspuns final- otetul de mere este zahar pe langa acreala corcoduselor
si-n timp, idei au venit- precum aceasta imbunatatire cu frunze de telina si leustean
si iata, un raspuns final- ciorba sa fie!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte fain! Îmi place că le-ai găsit locul. Bravo! :)
RăspundețiȘtergereCe fain :) nu m-as fi gandit la asa ceva
RăspundețiȘtergereDaniel, eu faceam pachete mici si le puneam in congelator, dar asa crude, nefierte, coapte bine, luate pieile printr-o opareala (ca la caise) si apoi samburii si pulpa acreste ciorbele si salatele, daca vrei. Si este nefiert, ceea ce, se stie, e mai bun pentru noi. Daca mai ai, poti incerca :)
RăspundețiȘtergereAle mele sunt galbene. Aveam un corcodus cu fructe rozalii dar a iesit pe trecere si a fost musai sa-l taiem :((((
Vara frumoasa sa ai!
multumiri internetului, fara de care....., si placere pentru noi fiindca cu fiecare bataie de tasta, devenim gradini mai bune...in acest inceput de vara frumoasa...
RăspundețiȘtergere