n

n

1 iulie 2013

Corcodus- reteta

juniorul mi-a aratat -on-screen keyboard- o tastatura pe ecran in trecutii ani,corcodusele se imbolnaveau inainte de roseata deplina-apoi cadeau degeaba iar eu nu intelegeam nimic in ast an, le-am gasit incarcate de placere si drept urmare, internetul l-am strabatut si am gasit-ciorbe acrite cu corcoduse---si precum ca imi plac ciorbele, peste care pun bors sau otet--am ales sa incerc.. le-am strans in gramada, mai coapte, mai ne- vreo doua kile si ceva..si am inceput sa fierb la ele-precum scria pe internet raspunsul l-am strecurat printr-o sita prin care am tot molfait o paleta de lemn pana cand sa divortat samburii si pielita de pulpa fructului apoi am trecut in congelator..........,p.s...-am uitat de proba- a mea nevasta a fost probatoarea- raspuns final- otetul de mere este zahar pe langa acreala corcoduselor si-n timp, idei au venit- precum aceasta imbunatatire cu frunze de telina si leustean si iata, un raspuns final- ciorba sa fie!

4 comentarii:

  1. Foarte fain! Îmi place că le-ai găsit locul. Bravo! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain :) nu m-as fi gandit la asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. Daniel, eu faceam pachete mici si le puneam in congelator, dar asa crude, nefierte, coapte bine, luate pieile printr-o opareala (ca la caise) si apoi samburii si pulpa acreste ciorbele si salatele, daca vrei. Si este nefiert, ceea ce, se stie, e mai bun pentru noi. Daca mai ai, poti incerca :)
    Ale mele sunt galbene. Aveam un corcodus cu fructe rozalii dar a iesit pe trecere si a fost musai sa-l taiem :((((
    Vara frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumiri internetului, fara de care....., si placere pentru noi fiindca cu fiecare bataie de tasta, devenim gradini mai bune...in acest inceput de vara frumoasa...

    RăspundețiȘtergere