n

n

16 iulie 2014

Acum, in aceasta seara, ploua....,si atat de dor mi-a fost de ea, incat in acest an, m-am saturat.

5 comentarii:

  1. Da, ce să zic? Și la noi plouă, ba chiar electric bine - mai ales trăsnete. Poate n-or aprinde ceva, cumva. La noi e bine că plouă, că n-a fost puhoi ca în restul țării. A plouat cu moderație, ba chiar o ușoară secetă, pe alocuri. În ultima jumătate de oră am asistat la descărcări cât în ultimii cinci ani. E bine.
    La voi, te cred pe cuvânt că ți-a fost dor de te-ai săturat. :)) Ce știi tu să ne faci să zâmbim! :) O seară frumoasă, Daniel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Muncesc in consructii metalice si toata constructia are la baza un desen tehnic peste care sunt trecute numele tuturor ce duc la un final fericit pentru intregul ansamblu- ....ei bine, printre ele exista si Scutaru- astazi ne-am intalnit timp de opt ore. si ne-am inteles- Mosie faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apăi, ce crezi că nu ne-om înțelege și dacă te-ai întâlni și cu Scutaru ăsta de scrie? :) Ba chiar foarte bine: aș încerca să intru pe sub pielea ta, să mă înveți să sudez autogen, că p-asta n-am prins-o deocamdată. :))

      Ștergere
  3. Astazi, prin sectie am facut echipa cu acelasi Mihai...,am primit un desen nou si impreuna am pornit sa ne cautam subansamblele- ei bine, cand am gasit piesa principala, o tabla de 4 x 4000x 3688, am zambit- cu creta alba era scris- Scutaru.
    Cat despre sudura, e ceva frumos daca este un hoby- in momentul in care devine meserie, este cu totul altceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Așa e cu mai toate ocupațiile pe lumea asta, Daniel. Tot ce-i prea mult strică, spune-o vorbă din bătrâni. Cred c-ar trebui să devenim polivalenți și la serviciu: azi facem sudură, mâine contabilitate, apoi lemnărit, pe urmă grădină, birou, teren și ce-o mai fi. :)

    RăspundețiȘtergere