n

n

23 ianuarie 2012

Romani se aduna in piete si pe strazi pentru a se revolta, a se razbuna si a se linisti si-n acest timp politicienii se aduna, isi pun gandurile de rahat la treaba si mai dau cate un ministru afara din guvern- --ii simt prin faptele lor ca o parte din trecutul copilariei mele...,-jucam TUI, LAPTE GROS si toti copacii imi erau frati rabdatori fiindca in coama lor traiam o bucurie de nedescris.
Copilaria mea a ramas undeva in urma si cu parere de rau imi dau seama ca politicienii nostri dragi ma cred inca copil- nu mai joc TUI, nu mai joc LAPTE GROS si nu mai am puterea de a cucerii copacii.
O rugaminte am- sa nu-mi minta copilaria mea neprihanita prin minciunile lor.

3 comentarii:

  1. Daniel, dragă, îți citesc toate rândurile amare. Și mă întreb, ca unul care te simte fără să te cunoască de-a binelea, ce te ține la oraș? Ce te împiedică să fugi la grădină și la grădină să rămâi? Să fii de mii de ori mai liber decât ești acum, cu ochii chinuiți de minciuna-tv? Nu e musai să-mi răspunzi, că-s tainele tale. Poți și să nu lași public comentariul ăsta.

    Cred doar că ai ascuns prin cotloanele inimii destul curaj să mai dai și la alții.

    RăspundețiȘtergere
  2. Libertatea- in toate modurile si formele ei ticaloase ce apartin lumii moderne.

    RăspundețiȘtergere
  3. Promotion through social mediaEven if you decide to make social media advertising a Significant part of your social media strategy, you will still find thatsocial media marketing is economical. Based upon your targets and the reach of your campaign, it is relatively inexpensive to runpaid ads on social media stations like Facebook and Twitter. However small your budget is, you continue to be able to make animpact on these channels to reach and convert fresh leads https://buy-followers.org/product/buy-10000-instagram-followers/

    RăspundețiȘtergere