n

n

23 februarie 2011

Jurnal-cine mai doreste?

Jenant, praf de prostie aruncat in ochi nostri mult prea chinuiti de imaginile ce se deruleaza pe televizoare, Mondialul in arest, procurori, avocati si judecatori, banuiesc ca in zilele urmatoare va aparea si boala Mondialului in prim plan, cea de inima este cea mai folosita, parca.
Cum este posibil ca un om care cunoaste putin stiinta scrisului si a cititului, sa aiba o asemenea influenta, sa joace tontoroiul pe oameni, legi si tara, fiindca asta a facut in decursul anilor si nimeni nu la putut opri? Nimic mai jenant pentru un om, mai ales in cazul lui ca si frate de presedinte de tara, sa te implici in manelele Mondialului stiind, ca acest lucru nu poate fi facut fara urmari.Dar nu, fratele presedintelui a stiut si a facut-o constient la fel ca multi alti din aceasta tara care se cred deasupra tuturor. A facut-o dansand pe muzica de manele, pupandu-se cu mondialimea sa, mancand si band la aceeasi masa cu unul cu putere precum fac multi alti din aceasta tara, fiindca ei se nasesc intre ei, se cununa, se fac luntre si punte pentru a avea puterea impreuna, atunci fac banii mai usor, cand se pot sprijini unul pe altul.
Victima mondialului isi retrage plangerea, mult prea tarziu, toata lumea stie ca presedintele sta pe un morman de prieteni, aliati, cunostinte care la un moment dat i-au fost de folos, unul in plus chiar daca nu are legatura directa cu el, nu-l deranjeaza deloc. Mai este loc, cine mai doreste, cine mai pofteste?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu