n

n

3 februarie 2011

Jurnal-suntem tampiti?


Ziare ce descriu lumea mondena, scandaluri si cuplari si decuplari ,in fapt,emisiuni in miez de noapte si-n seri in care ar trebui sa odihnim bruma de creier pe care il mai avem, toate aceste ziare si emisiuni ce ne descriu viata mondena de doi rahati care vezi doamne ne intereseaza pe noi,de unde nenorocirea lumii au aparut toate astea?
Acum cand scriu aud de vreo juma de ora televizorul vorbind dincolo , in cealalta camera, despre relatia nu stiu cui cu nu stiu cine.Vedete de doi rahati si trei jeturi imi sacaie auzul si intreg capul imi bubuie.Si apar pe toate posturile si se schimba intre ei, se combina, se intorc, sar in sus sau in jos, fac copii intre ei sau se fac ca fac, se miros , se desmiros, se... fac orice numai sa apara undeva, sa stie lumea de ei.Oameni de care nu avem nici o nevoie, oameni care nu fac nimic folositor, bun, si atunci de ce suntem torturati?
Si ziarele apar, la televizor ii vedem, poate se cere, poate chiar suntem tampiti!
Pitipoance, simone, blonde ale lui nu stiu cine, bombe sexy , si nu mai, nu mai stiu cati or mai fi, va rog eu, imbatriniti acum si carativa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu