n

n

4 martie 2011

la multi ani!-ion iliescu

A trecut si ziua de nastere a fostului presedinte, ion iliescu, un om ales de romani sa le fie presedinte, un om care a influentat viata acestui popor, cred eu- mult prea mult timp.
In mod clar a fost o frana in evolutia acestei tari prin venirea lui ca fost comunist de frunte, la conducerea tarii. Astfel ne-au privit multe tari si au avut astfel o problema in a-si indrepta privirea spre noi. Cred cu parere de rau ca nu au facut altfel si ca au gresit, si mai cred ca in ceea ce inseamna comunism nu este totul o mizerie, nu cred a fi o rusine sa fi comunist privind din punctul de vedere a ceea ce sa vrut de fapt, nu unde sa ajuns. Sunt multe de spus, in final cred ca toate sistemele ce au condus lumea au avut probleme si ca ele continua si acum.
Fostul presedinte, un om ce a trait toata viata in politica stia ca venirea lui la putere avea sa opreasca mersul nostru ca natiune atata timp cat el va conduce, ca vestul nu va vedea cu ochi buni conducerea tarii de catre un fost comunist si totusi el a tinut neaparat sa fie in partea de sus a puterii. Astfel slabiciunea unui om ne-a tinut pe loc ani de zile, el nu ne-a facut rau prin felul cum a condus tara ci prin simplu fapt ca a fost acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu