n

n

13 septembrie 2011

Nea Marin


Pe masa bucatariei au ajuns si ardeii iuti, nu sunt din gradina mea, primiti sunt din partea vecinului de gradina, un om mic si uscativ cu o varsta de 70 si ceva de ani. Ieri a iesit din spitalul orasului in care a fost internat pentru..., nici el nu stie prea bine ce s-a intamplat cu el, stie doar ca s-a simtit rau si ca a fost nevoit sa ajunga acolo.
Domnu' doctor a vrut sa-i dea drumul acasa, el stia ca inca nu poate si l-a intrebat pe doctor daca raspunde pentru plecarea lui? A mai stat internat doua zile si-n seara asta ne-am intalnit, nu m-a lasat sa plec pana nu ma daruit cu acesti ardei iuti- stia ca nu am asa ceva in gradina si ca lui ii prisoteau sau poate astfel a vrut el sa spuna, ceva.

Ajuns acasa, am spalat ardeii, in borcane i-am pus si printre plimbari prin apartament, privirea imi trecea peste un televizor in care vedeam un basescu alaturi de un presedinte american.
Si am ajuns intr-un final si in fata monitorului si gandind la ceea ce vreau sa mai scriu pe blog, o curiozitate placuta se urca pe mine la gandul intalnirii viitoare cu nea Marin, vecinul meu.

Cat despre imaginea aceea fugitiva a intalnirii celor doi presedinti pot spune ca este un spectacol ieftin- intalniri de felul acesta au mai fost si degeaba au fost cu curcubee cu tot- mult mai interesanta imi pare urmatoarea intalnire cu nea Marin si de data asta nu ma las, il descos despre ce si cum si ii cer si aprobare pentru o poza fiindca mult mai interesanta imi pare viata acestui om decat toata politica si vrajeala cu care politicienii ne inconjoara.

Si nu ma las, Dumnezeu sa-i dea sanatate lui nea Marin! si eu sa-l mai pot auzii povestind.

Un comentariu: