n

n

22 februarie 2011

Jurnal-criminali sau victime?

I se poate intampla orcarui om, a omora pe altul fara voie.O cunostinta trece acum prin asa ceva, mie personal mi se pare ceva departe de mine, ceva ce pe mine nu ma poate atinge , un neadevar fiindca in clipa in care ma urc la volan sunt un posibil criminal, in clipa in care opresc un om din drum pentru o simpla intrebare acel timp minuscul petrecut cu mine ii poate aduce moartea prin prisma a ceea ce va urma sa faca, sa paseasca, sa doreasca.
Criminal? In urma cu ani multi ani un maistru da de baut la oameni pentru iesirea lui la pensie, in plina iarna cel mai voinic, mai mare dintre toti adoarme la usa halei, dupa cateva ore este gasit mort, frigul si alcoolul si-au spus cuvantul. Intreb- cine la ucis, cel ce a dat de baut sau cei ce au trecut pe langa el si nu iau dat importanta?
In primul rand nu este corecta moartea, criminal fara voie nu ar trebui sa existe, parerea de rau exista in schimb si moartea la fel, cred ca ar trebui sa ne rugam sa nu facem parte din nici una dintre aceste categori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu