n

n

21 februarie 2011

Jurnal- Mondiala Miorita

Presedintele spune ca fratele lui nu este persoana publica si ca are tot dreptul sa boteze un nepot de om influent. De 20 de ani ne mint politicieni in fata, isi rad de noi- in cazul asta cu fratele presedintelui problema nu consta in faptul ca fratele presedintelui nu este persoana publica ci ca Mondialul influent a avut puterea de a alege Nasul, a aratat lumii cine este el si astepta ca lumea sa se conformeze.
De admirat sarmul presedintelui, un om greu de intimidat si de prins pe picior gresit- mult timp va trece pana va mai ajunge cineva ca el sa conduca Romania.
Dar nu pot sa il uit, nu vreau sa uit ce se intampla in intalnirile lui cu ceilalti presedinti din Europa si atunci ma incearca un imens sentiment de rusine ca sunt roman, ma simt singur, nebagat in seama de nimeni.Uimit am privit in direct la o intrunire a sefilor acestei Europe cum el singur a insistat sa treaca prin spatele gazdei intrunirii,cancelarul Germaniei. Atunci in acea fractiune de secunda m-am simtit umilit, presedintele meu, pe mine, un amarat al acestei tari minunate, ma facut un nimeni.
De atunci in van exista sarmul, inteligenta si minunatia pe cara presedintele ne arata ca o are, sau poate Miorita noastra este Mondiala si noi nu stim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu