n

n

27 noiembrie 2011

Puterea familiei

Ziua de maine- patronul a inceput sa nu mai aiba comenzi si ma asteptam la aceasta inca de acum trei, patru luni,- acum traieste un capat de drum si-n disperarea lui accepta orice lucrare- ziua de maine imi poate oferii o alta surpriza sau nu- lopata. Alaturi de un frig si de un inghet a ceea ce trebuie inlaturat cu lopata voi fi si eu si inca o data in viata aceasta voi ajunge la margine de putinta- si devine din ce in ce mai greu odata cu trecerea anilor.
Sunt curios in ziua de maine fiindca simt ca ea ma va duce undeva, la o anume limita si ca mie, unul imi va fi greu sa o trec.
Ce voi face?- inca nu stiu, raspunsul il voi afla maine dar dincolo de el stiu o certitudine- ca am acasa o familie, o sotie si un copil si ca impreuna suntem o putere.
O putere!
Puterea de a fi o familie cere eforturi si sacrificii din partea tuturor fiintelor din acea casa...scriu cuvinte parca banale si fara de rost si aspect dar in ele gasesc un adevar...fiindca maine daca nu voi mai putea..., acasa ma voi intoarce ...,

3 comentarii:

  1. N-ai de ce să nu poți. Ai gema de adevăr și de putere în tine și prin ceilalți. Poate că ești slab, dar ești imbatabil. Dea Domnul să fie cum e mai bine pentru tine. Gândul meu bun, cât pot de bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa razbesti, Daniel. Nu te descuraja . Iti tin pumnii !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu a fost usor, nici greu, si bine a fost ca ...adevarul este ca acum sunt frant in gramada de bucati- fiecare cu durerea ei. Bine a fost ca totul s-a oprit chiar inainte de a nu mai putea.
    Multumiri pentru gand!

    Dani, pumni stransi si pentru tine, pentru atunci cand te intreaba dorul!

    RăspundețiȘtergere