n

n

14 noiembrie 2011

Caut psiholog sau psihiatru

Caut pshiolog, psihiatru sau orice fel de doctor psi, ce se ocupa cu intamplarile mintii.
Pentru ajutor- simptome
zambesc ca un inceput de ras, de unul singur- mi se intampla in toate celelalte timpuri in care nu sunt alaturi de ai mei. Un coleg de munca mi-a vazut astazi inceputul de ras- ce faci ma, razi de unul singur, ai luat-o pe ulei!?
vorbesc singur si o fac cu voce tare- mai apoi privesc in jur si zambesc din nou.
conduc masina de serviciu si cea a familiei cu o viteza sub cea legala- chin mare pentru cei ce au nenorocul de a se afla in spatele meu- mie nici ca-mi pasa, zambesc si merg mai departe. Nu sunt incepator in ale condusului, am permis de vreo douazeci si ceva miliarde de ani si inceputul acesta de a conduce molcom ca de altfel si celelalte simptome, le am de vreo doua, trei luni. Conduc si sunt atent la drum si la trecerile de pietoni, mai ceva ca un incepator si tot acest condus, nu ma streseaza deloc.
...si inca ceva- acum pe televizor presedintele tarii da un interviu pe postul national, pe alt post este Seinfeld iar eu rad la tot ceea ce inseamna acest serial.
Pe mai departe..., nu stiu...,astept si pana atunci, zambesc si vorbesc singur.

5 comentarii:

  1. Eu zic să te abții. În cel mai bun caz îți iei bătaie. În cel mai rău, îți iei bătaie, faci pușcărie pentru tentativa de subminare a economiei naționale - time is money, bre, cum adică să conduci încet?! - și din grădina ta vor face parc de distracții și cinema multiplex.

    RăspundețiȘtergere
  2. si de ce cauti doctor psi? sa-ti spuna ca ai buba la cap? sa-ti explice ca, de fapt, tu defulezi subsisupraliminal o refulare provocata de-o trauma majora, care inca din copilarie te-a subminat parsiv?
    vezi-ti de treaba! condu incet, razi la seinfeld si vorbeste-ti lucruri placute!
    p.s. te invidiez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Silviu, crede-ma, in condusul molcom al masinii, nu simt nici timpul, nici banii, simt doar liniste si placere.
    Mersi pentru zambet!

    RăspundețiȘtergere
  4. Balauro, dar daca totusi ajung la un doctor psi si ii spun ca am un vis ce se repeta si-n care vad o salamandra colorata in galben si negru si care abia se misca de parca ar avea o raceala si prin raceala ei, nu se mai poate intelege cu suratele?
    Oare cui i-ar da un tratament, mie sau salamandrei!?
    Ai dreptate, mai bine este acasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Daniel, ce faci? cum te mai simti? Ai rezolvat problema?
    Eu sunt Florina si sunt Psiholog, in caz ca mai ai nevoie. Pe acest site gasesti datele mele de contact in cazul in care vrei sa vorbim http://sanatateamintii.ucoz.ro/ . O seara buna!

    RăspundețiȘtergere